Ehdot ja edellytykset

Tervetuloa [sivuston nimi]. Jos jatkat tämän verkkosivuston selaamista ja käyttämistä, sitoudut noudattamaan ja noudattamaan seuraavia käyttöehtoja, jotka yhdessä tietosuojakäytäntömme kanssa säätelevät skeppargarden:n suhdetta sinuun tämän verkkosivuston osalta.


Termi skeppargarden tai 'me' tai 'me' viittaa verkkosivuston omistajaan. Termi 'sinä' viittaa verkkosivustomme käyttäjään tai katsojaan. Tämän verkkosivuston käyttöön sovelletaan seuraavia käyttöehtoja:


Tämän verkkosivuston sivujen sisältö on tarkoitettu ainoastaan yleiseen tiedottamiseen ja käyttöön. Sitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Me tai kolmannet osapuolet eivät anna mitään takuuta tai takuuta tällä verkkosivustolla olevien tai tarjottujen tietojen ja materiaalien tarkkuudesta, ajantasaisuudesta, suorituskyvystä, täydellisyydestä tai soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Hyväksyt, että tällaiset tiedot ja materiaalit voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja me nimenomaisesti suljemme pois vastuun tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimissa rajoissa.

Tämän verkkosivuston tietojen tai materiaalien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi, josta emme ole vastuussa. On omalla vastuullasi varmistaa, että kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavilla olevat tuotteet, palvelut tai tiedot täyttävät erityisvaatimuksesi.

Tämä verkkosivusto sisältää materiaalia, joka on meidän omistuksessamme tai lisensoitu meille. Tämä materiaali sisältää muun muassa suunnittelun, ulkoasun, ulkoasun, ulkoasun ja grafiikan. Jäljentäminen on kielletty muutoin kuin näiden käyttöehtojen osana olevan tekijänoikeusilmoituksen mukaisesti.

Kaikki tällä verkkosivustolla toistetut tavaramerkit, jotka eivät ole operaattorin omaisuutta tai lisensoitu operaattorille, mainitaan verkkosivustolla.

Tämän verkkosivuston luvaton käyttö voi johtaa vahingonkorvausvaatimuksiin ja/tai olla rikos.

Tämä verkkosivusto voi ajoittain sisältää myös linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä linkit on tarkoitettu lisätietojen saamiseksi. Ne eivät tarkoita, että me kannatamme kyseistä verkkosivustoa tai kyseisiä verkkosivustoja. Emme ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä.

Et saa luoda linkkiä tälle verkkosivustolle toiselta verkkosivustolta tai asiakirjasta ilman skeppargarden:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa.